Mariska Benedict-Neuwirth (Kynologisch instructeur & hondengedragstherapeut)

Als gediplomeerd kynologisch instructeur heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Na mijn HBO-studie te hebben afgerond ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en heb zo’n twintig jaar met veel plezier gewerkt. Alleen bleef mijn passie liggen bij opvoeden en verzorgen van onze honden.

Met de Gooische Hond ben ik 12 jaar geleden begonnen en doe dit werk met veel plezier. Wij hebben een blonde Labrador, Tess van 14  jaar en inmiddels 3 Berner Sennen, moeder Rose van 6  jaar en 2 dochters, Suus & Bonut van beide 3 jaar. Toen de pup Tess in ons werkende gezin kwam, was het lastig om opvang voor haar te vinden, je wilt de pup immers liever niet naar een kennel of pension brengen, zeker niet in de eerste belangrijke maanden van haar leven. Zo is het idee ontstaan om met de Gooische Hond te beginnen.

Ik vind het belangrijk om honden een diervriendelijke en duidelijke omgeving te bieden, waarin ze zich veilig voelen en met zelfvertrouwen de wereld in leren kijken. Via training en socialisatie leren honden om mee te draaien in onze menselijke maatschappij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat honden vooral ook nog hond mogen blijven: lekker spelen en ravotten met soortgenoten.

Ik geloof in een liefdevolle, maar consequente benadering van honden, waarbij de beloning van positief gedrag van de pup het belangrijkste instrument is.

 

Marissa Brenker (Kynologisch instructeur & hondengedragstherapeut)

Marissa Brenker woont met haar partner en 2 zoontjes in Almere en verstrekt het team van de Gooische Hond sinds maart 2017. Op haar 15e is ze begonnen in een supermarkt en is in 10 jaar doorgegroeid tot assistent supermarktmanager, maar toch wilde ze iets anders gaan doen en van haar passie haar werk maken. Ze heeft zelf twee Engelse Bulldoggen genaamd Sumo & Sushi en twee Maine Coon katten. Ze heeft een dierenfotografie cursus gevolgd, een HUS-opleiding gedaan, de kynologische instructeurs opleiding en de opleiding tot gedragstherapeut succesvol afgerond . Daarnaast is ze in haar vrije tijd vooral bezig met het bouwen van een eigen huis, boeken lezen en vooral ravotten met haar kinderen. 

Jeroen Timmer Bedrijfsleider 

Mijn naam is Jeroen Timmer 51 jaar oud.  Ben gelukkig getrouwd heb een super lieve dochter, schoonzoon en sinds 1,5 jaar een prachtige kleindochter. Natuurlijk vergeet ik mijn maatje Jordano (labrador) niet.

Ik heb 25 jaar gewerkt in diverse functies van reorganisatie manager tot de laatste 12 jaar commercieël directeur bij diverse bedrijven. Super mooie jaren gehad en heel veel geleerd en leuke mensen mogen ontmoeten. Afgelopen januari ben ik gestopt met werken in de zakenwereld. Het was nu tijd om mijn jarenlange droom waar te gaan maken. Werken met honden dat is mijn passie. Het is gelukt door de kans die Mariska mij geeft. Ik heb mijn hele leven zelf honden en weet veel van deze viervoeters. Mijn droom is echt uitgekomen. Werken met honden een mooi team bouwen in Almere en zorgen dat alles op de locatie Almere op rolletjes loopt.

Mijn levensmotto  is dan ook:

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Groetjes

Jeroen Timmer
(Trotse bedrijfsleider Gooische hond Almere)

 

 

 

Lisalotte Brouwer

Hoi, mijn naam is lisalotte en ik woon in almere.

Ik ben sinds eind februari 2023 werkzaam bij Gooische Hond Almere. Zelf heb ik enorm veel liefde en passie voor honden. Ik ben afgestudeerd MBO Aeres Almere als Dierverzorger medewerker. 

Thuis heb ik 2 hele leuke Basset fauve de Bretagne hondjes, Bea en Kees. Ze zijn ontzettend lief maar soms ook wel ondeugend. 

 

Als hobby doe ik wedstrijdzwemmen en tekenen/schilderen wat ik erg leuk vindt om in mijn vrijetijd te doen.

Ik hoop in de komende jaren mijn kennis over dieren uitbreiden en natuurlijk veel te kunnen knuffelen, lopen en spelen met mijn eigen honden en de honden bij de Gooische Hond.

 

Jimmy Vermie

Ik ben Jimmy Vermie en ik ben woonachtig in Amsterdam 

Ik werk met veel plezier sinds eind februari 2022 voor Gooische Hond. 

Hiervoor heb ik 5 jaar voor een honden uitlaatservice gewerkt in Amsterdam.

Maar na die 5 jaar wilde ik ergens anders ervaring/kennis  op doen en dat werd Gooische Hond in Almere.

Ik heb zelf een labrador van 6 jaar oud en ik ga graag met haar van alles doen! Bijvoorbeeld lekker naar het park bij mij in de buurt of ik rij met me auto onder andere naar het Twiske. Waar ze lekker kan rennen en kan zwemmen waar ze ontzettend plezier van heeft.

Heb als opleiding dierenverzorging gedaan in Alkmaar en ik wist al vanaf het begin dat ik iets met honden wilde gaan doen.

Want honden zijn mijn passie en vind het leuk om met ze bezig te zijn, en ik wil zo veel mogelijk van ze weten.

Brigitte Alvares-Goede

Mijn Naam is Brigitte Alvares-Goede, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.

Ik werk sinds mei 2022 met heel veel plezier bij Gooische Hond Almere.
Het werken met honden is altijd een droom van mij geweest dat nu is uitgekomen. Wij hebben thuis altijd alle soorten huisdieren gehad waarbij verschillende soorten honden rassen.

Nu is hond Pablo, een Rhodesian Ridgeback van 1.5 jaar, in ons midden. Wij zijn stapel gek op hem en is mijn liefde voor honden nog meer versterkt. Vooral het samen trainen / het leren lezen en het begrijpen van je hond is elke dag weer een uitdaging en een feestje. Zelf wil ik ook nog heel veel leren zodat ik mijn passie en ervaringen kan en weet over te brengen aan de mensen en hun lieve viervoeters.

Met de honden op de opvang is het elke dag weer leuk en gezellig vooral om ze een warm thuis te bieden als ze aan ons toevertrouwd worden .

Sophia Boulmalf

Mijn naam is Sophia Boulmalf en ik ben woonachtig in Almere. Eind oktober 2022 was ik bij Gooische Hond Almere voor het eerst als stagiaire, maar snel na mijn stage ben ik hier aangenomen. Ik heb een grote passie voor dieren en vooral voor het trainen, knuffelen en verzorgen.  

 

Ik ben met plezier afgestudeerd van Aeres MBO Almere in 2023 met de studie dierverzorging management. September 2023 begin ik met studeren aan het HBO met international business & entrepreneurship. 

 

Zelf heb ik 2 katten waar ik mee train en daarom vind ik het ook erg leuk om met honden te werken voor variatie. Ik ben nog niet klaar met leren en ik hoop ook nog veel op te pikken hier bij Gooische Hond. 

 

Milou

Mijn naam is Milou en ik woon in Lelystad.

Ik heb eerst 1,5 maand stage gelopen bij Goosche Hond Almere en ben hier nu ook werkzaam sinds november 2022. 

 

Ik zit nu in mijn laatste studiejaar van de MBO opleiding Dierenverzorging in Zwolle. Na deze studie wil ik waarschijnlijk iets voor mezelf beginnen, wat met honden te maken heeft, wat precies weet ik nog niet. Ik ben sinds kleins af aan al dol op dieren en mijn liefde voor honden is in de afgelopen jaren heel erg gegroeid. 

 

Ik wil nog heel veel gaan leren over het gedrag, trainen en het trimmen van honden en hiervoor ben ik op de juiste plek bij de Gooische Hond.