Puppycursus

Een vrolijke, sociale, goed opgevoede hond, dat wil toch iedereen? In onze cursus voor puppy’s vanaf 10 weken willen we u met praktijk- en theorieles optimaal begeleiden om uw pup de basisbegrippen aan te leren, zoals zitten, liggen, hier komen, loslaten en netjes aan de lijn meelopen. Uw pup zal onder onze begeleiding 10 weken oefenen om uw instructies met zoveel mogelijk aandacht op te volgen en u leert uw hond goed kennen in deze periode.

 

De training vindt plaats op een unieke locatie aan de groene kadeweg 19-23 in Almere. Op een afgesloten terrein, waar uw pup in alle rust de training kan volgen en waar voor u een heerlijk kopje koffie klaar staat, terwijl de puppy’s door met elkaar te spelen de hondentaal leren kennen.

Bij de puppy-training is het belangrijk om:

  1. uw pup van tevoren geen eten te geven;

  2. hem voor de les goed uit te laten;

  3. koekjes mee te nemen als beloning.

 

Juniorcursus

Dit is een vervolg op de puppy-cursus, waar in 10 lessen de basiscommando’s voor de pup worden uitgebreid. Hierbij kun je denken aan behendigheid, apporteren, loslaten, zwemmen en dergelijke

 

Privetraining

Naast groepslessen is het in veel gevallen aan te raden om prive-trainingen te volgen. Dit wordt door veel klanten als zeer prettig ervaren. De 1-op-1 lessen staan volledig in het teken van uw hond en zijn behoeftes. Sommige pups kunnen zich slecht concentreren tijdens een groepsles en dan is een privecursus aan te raden. De prive-puppycursus geven we in Eemnes, bij u thuis en in het bos al naar gelang de behoeften van cursist en pup. De kosten voor 5 privelessen bedragen 225 euro.   

 

Tevens kunnen onze deskundige gedragstherapeutes Marissa Brenker en Mariska Benedict u ook helpen om een oplossing te zoeken bij een gedragsprobleem bij uw hond. Een gedragsprobleem kan zeer uiteenlopend van aard zijn, verlatingsangst, agressie, uitvallen aan de lijn. Wij kunnen u overal bij helpen. Voor een consult komen we bij u thuis en de kosten van een consult aan huis is EUR 125,00. Hierbij schrijven wij na een observatie een uitgebreide analyse en een rapport voor de therapie van het probleem.

Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak.